Pilngraudu rīsi bioloģiskā kvalitātē.
Rīsu milti ir miltu veids, ko izgatavo no smalki samaltiem rīsiem. Rīsu milti ir bezglutēna, izplatīts kviešu miltu aizstājējs.
Rīsu milti ir piemēroti dažādiem konditorejas izstrādājumiem, makaroniem, kūkām, pankūkām, desertiem u.c. To izmanto arī kā biezinātāju receptēs, kas tiek atdzesētas vai sasaldētas, jo tas kavē šķidruma atdalīšanos.
Izcelsmes valsts: Kambodža
Pilngradu rīsu milti no sertificētas bioloģiskās lauksaimniecības
SIA Dabas stacija, Bebru iela 40, Mārupe
Lai iegādātos, piem., 0,5 kg produkta, pievienojiet grozam 5 x 100 g produkta vienības (nepieciešamais produkta daudzums tiks iepakots papīra maisiņā).