Kipuru pasta ražota zemnieku sētā “Atpūtas” no cieto kviešu mannas, kas ir tradicionāla itāļu pastas sastāvdaļa, un pašu saimniecībā audzētiem dārzeņiem – bietēm, burkāniem, spinātiem, paprikas, sarkanajiem kāpostiem. Šī kombinācija piedod pastai lieliskas garšas nianses un virsmas raupjumu, kas ļauj to pagatavot restorāna cienīgā izpildījumā.
Sastāvdaļas: cieto kviešu manna, bietes, spināti, paprika, sarkanais kāposts, kurkuma, burkāni.
Pagatavošanas instrukcija: katliņā uzvāra ūdeni, pievieno sāli. Kad ūdens uzvārās, pievieno makaronus un vāra līdz gatavi, aptuveni 4-5 min.
Ražots: Latvijā.
Z/s Atpūtas, Jēkabpils novads, Variešu pagasts.
Lai iegādātos, piem., 0,5 kg produkta, pievienojiet grozam 5 x 100 g produkta vienības (nepieciešamais produkta daudzums tiks iepakots papīra maisiņā).