Rauga pārslas - ēdiena piedeva ar ķiploku-parmezāna garšu, kas iegūta no neaktīva rauga. Nesatur mākslīgas piedevas, ĢMO un konservantus. Rauga pārslas ir vērtīgs B grupas vitamīnu, kā arī biotīna, folskābes, pantonēnskābes, minerālvielu un dzelzs avots.
Rauga pārslas satur daudz šķiedrvielu un olbaltumvielu. Gards siera aizstājējs - vegānam vai vienkārši veselīgam uzturam.
Lietošana: pievieno rauga pārslas kā garšvielu dažādiem ēdieniem, piem., zupām, salātiem, sautējumiem, mērcēm, ceptiem dārzeņiem, putrām, smūtijiem u.c.
Sastāvdaļas: žāvēts neaktīvs pārtikas raugs.
Ražots Igaunijā
SIA Dabas stacija, Bebru iela 40, MārupeDeaktivēts sausais raugs.
Lai iegādātos, piem., 0,5 kg produkta, pievienojiet grozam 5 x 100 g produkta vienības (nepieciešamais produkta daudzums tiks iepakots papīra maisiņā).