Griķu manna BIO, 100g
Griķu manna, kas ražota tepat Latvijā no griķiem, kas audzēti bez ķīmiskām vielām un pesticīdiem.
Griķu manna ir lielisks šķiedrvielu, olbaltumvielu un minerālvielu avots, kas palīdz uzturēt veselīgu dzīvesveidu.
Sastāvdaļas: 100% bioloģiski audzēta griķu manna
Lai pagatavotu griķu mannu, sekojiet šiem soļiem:
-
Sagatavošana:
- Noskalojiet griķu mannu zem auksta ūdens, lai noņemtu jebkādus piemaisījumus.
-
Vārīšana:
- Katlā uzkarsējiet 1 litru ūdens vai piena (atkarībā no jūsu vēlmēm).
- Kad šķidrums sāk vārīties, pievienojiet 200g griķu mannas, nepārtraukti maisot, lai izvairītos no kunkuļiem.
- Samaziniet uguni un turpiniet vārīt uz lēnas uguns apmēram 10-15 minūtes, līdz manna ir mīksta un sabiezējusi. Laiku pa laikam maisiet, lai manna nepiedegtu.
-
Garšvielas un papildinājumi:
- Pievienojiet šķipsniņu sāls un cukura pēc garšas.
- Ja vēlaties, varat pievienot sviestu, medu, augļus vai ogas, lai bagātinātu garšu.
-
Pasniegšana:
- Kad griķu manna ir gatava, noņemiet to no uguns un ļaujiet nedaudz atdzist.
- Pasniedziet siltu ar jūsu izvēlētajiem papildinājumiem.
Uzturvērtība (uz 100g):
- Enerģētiskā vērtība: 343 kcal
- Olbaltumvielas: 13g
- Ogļhidrāti: 71g
- Tauki: 3g
- Šķiedrvielas: 10g
Ražots Latvijā
ZS Bebri, Zirņu pagasts
Lai iegādātos, piem., 0,5 kg produkta, pievienojiet grozam 5 x 100 g produkta vienības (nepieciešamais produkta daudzums tiks iepakots papīra maisiņā).