Graudaugi, pākšaugi

Griķu manna BIO, 100g

Ražots Latvijā
Eco
0,55 €
-
+

Griķu manna, kas ražota tepat Latvijā no griķiem, kas audzēti bez ķīmiskām vielām un pesticīdiem. 

Griķu manna ir lielisks šķiedrvielu, olbaltumvielu un minerālvielu avots, kas palīdz uzturēt veselīgu dzīvesveidu.

Sastāvdaļas: 100% bioloģiski audzēta griķu manna

Lai pagatavotu griķu mannu, sekojiet šiem soļiem:

  1. Sagatavošana:

    • Noskalojiet griķu mannu zem auksta ūdens, lai noņemtu jebkādus piemaisījumus.
  2. Vārīšana:

    • Katlā uzkarsējiet 1 litru ūdens vai piena (atkarībā no jūsu vēlmēm).
    • Kad šķidrums sāk vārīties, pievienojiet 200g griķu mannas, nepārtraukti maisot, lai izvairītos no kunkuļiem.
    • Samaziniet uguni un turpiniet vārīt uz lēnas uguns apmēram 10-15 minūtes, līdz manna ir mīksta un sabiezējusi. Laiku pa laikam maisiet, lai manna nepiedegtu.
  3. Garšvielas un papildinājumi:

    • Pievienojiet šķipsniņu sāls un cukura pēc garšas.
    • Ja vēlaties, varat pievienot sviestu, medu, augļus vai ogas, lai bagātinātu garšu.
  4. Pasniegšana:

    • Kad griķu manna ir gatava, noņemiet to no uguns un ļaujiet nedaudz atdzist.
    • Pasniedziet siltu ar jūsu izvēlētajiem papildinājumiem.

Uzturvērtība (uz 100g):

  • Enerģētiskā vērtība: 343 kcal
  • Olbaltumvielas: 13g
  • Ogļhidrāti: 71g
  • Tauki: 3g
  • Šķiedrvielas: 10g


Ražots Latvijā

ZS Bebri, Zirņu pagasts

Lai iegādātos, piem., 0,5 kg produkta, pievienojiet grozam 5 x 100 g produkta vienības (nepieciešamais produkta daudzums tiks iepakots papīra maisiņā).