Speltas kviešu manna, kas ražota tepat Latvijā no speltas kviešiem, kas audzēti bez ķīmiskām vielām un pesticīdiem.
Speltas kviešu manna ir lielisks šķiedrvielu, olbaltumvielu un minerālvielu avots, kas palīdz uzturēt veselīgu dzīvesveidu.
Sastāvdaļas: 100% bioloģiski audzēta speltas kviešu manna
Speltas kvieši, pazīstami arī kā plēkšņu kvieši, ir īpaši ar vairākām unikālām īpašībām:
Vēsture un izcelsme: Speltas kvieši ir viena no senākajām kviešu sugām, kas audzēta jau aptuveni 5000 gadus. Tie bija nozīmīgi no bronzas laikmeta līdz viduslaikiem un šobrīd piedzīvo uzplaukumu veselīgās pārtikas kategorijā
Uzturvērtība: Speltas kvieši satur vairāk olbaltumvielu, šķiedrvielu, minerālvielu un vitamīnu nekā parastie kvieši. Tie ir īpaši bagāti ar dzelzi un nātriju, kas ir svarīgi veselīgai asinsritei un muskuļu darbībai
Izturība: Šie kvieši ir ļoti izturīgi pret slimībām un kaitēkļiem, tāpēc tos nav nepieciešams miglot ar ķīmiskām vielām. Tas padara tos par piemērotu izvēli bioloģiskajai lauksaimniecībai
Garša un tekstūra: Speltas kviešiem ir bagātīga, riekstaina garša un nedaudz košļājama tekstūra, kas tos padara par iecienītu izvēli maizes, makaronu un citu izstrādājumu pagatavošanā
Lai pagatavotu speltas kviešu mannu, sekojiet šiem soļiem:
Sagatavošana:
Vārīšana:
Garšvielas un papildinājumi:
Pasniegšana:
Uzturvērtība (uz 100g):
Ražots Latvijā
ZS Bebri, Zirņu pagasts
Lai iegādātos, piem., 0,5 kg produkta, pievienojiet grozam 5 x 100 g produkta vienības (nepieciešamais produkta daudzums tiks iepakots papīra maisiņā).