Kukurūzas milti bioloģiskā kvalitātē – dabīga garša un daudzveidīgas iespējas!
Sastāvdaļas: bioloģiski sertificēti kukurūzas milti
Kukurūzas milti ir universāls un uzturvielām bagāts produkts, kas iegūts no rūpīgi maltiem kukurūzas graudiem. Tie ir bezglutēna alternatīva tradicionālajiem kviešu miltiem, padarot tos lieliski piemērotus dažādiem ēdieniem un diētām.
Ar vieglu, saldenu garšu kukurūzas milti piešķir ēdieniem maigu tekstūru un ir ideāli piemēroti gan cepšanai, gan biezināšanai. Tos izmanto maizes, pankūku, tortilju, kūku un pat zupu pagatavošanai, radot garšīgus un barojošus ēdienus.
Ražots Polijā
SIA Dabas stacija, Kleistu iela 24, Rīga
Lai iegādātos, piem., 0,5 kg produkta, pievienojiet grozam 5 x 100 g produkta vienības (nepieciešamais produkta daudzums tiks iepakots papīra maisiņā).